Groeien naar een Team Next Level

Dit filmpje is de eerste uit een serie over samenwerking binnen teams, en welke stappen je moet zetten om te komen tot een Team Next Level. Lees over mijn visie op teamsamenwerking en abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoor graag wat je van mijn filmpjes vindt!

Vind je het leuk om af en toe tips te krijgen over hoe je kunt omgaan met spanningen en gedoe in je teams? Meld je dan aan voor mijn e-mails, die ik een paar keer per jaar verstuur.

Banner Holding Space-kaarten

  • 16-01 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer

  • 03-04 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer

  •  


  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Procesbegeleiding HNW team IT - Universiteit Wageningen

In het voorjaar 2015 heeft Annelies Meijers de opdracht als procesbegeleider, adviseur HNW Universiteit Wageningen team Facilitair Bedrijf - Informatie Technologie (FB-IT) succesvol afgerond.

De focus is het meenemen van het veranderteam, klankbordgroep en medewerkers naar de andere manier van werken (HNW). Als eerste is een implementatiebegeleidingsplan opgezet, met daarin verschillende bijeenkomsten en workshops. Het plan sluit aan bij het ontwikkelprogramma i4all.

FB- IT heeft de droom om DE benchmark op het gebied van ICT in Nederland te zijn in het werkveld onderzoek en onderwijs. Het ontwikkelprogramma I4all vergroot de veranderkracht van de medewerkers en zorgt dat zij klaar zijn voor "de klantvraag van morgen".

Verschillende actieve, creatieve sessies zoals "Wat is voor jou HNW in relatie tot de kernwaarden" en leidinggevendenworkshop zijn een aantal activiteiten in dit kader geweest. Opdrachtgever: “Compliment hoe dit proces is begeleid; in de aanloop veel weerstand maar door de juiste interventie is de uiteindelijke overgang naar de nieuwe omgeving soepel verlopen en zijn medewerkers snel gewend aan de nieuwe omgeving”.

Tags: workshops, HNW, beelddenken, Universiteit Wageningen, onderwijs, teamcoaching, procesbegeleiding

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep