Skip to main content

Datum

Datum op aanvraag

Locatie

Zeeland

Systemisch coachen vanuit de sloep

Samen aan de slag in de sloep! Voor bestuurders, managementteam of top van een familiebedrijf én voor leiders met een complexe vraag. Als je behoefte hebt aan reflectie en ontwikkeling, of als je weer vaart wil maken met je organisatie.

Herschikken en herijken na de lange lockdown: wat is je nieuwe focus? Of is er behoefte aan reflectie op jullie rol in de organisatie of jullie team? Neem daar eens de tijd voor op het water. Ik zorg als systemische team- en leiderschapscoach voor deskundige begeleiding – en voor koffie met een Zeeuwse bolus!

Waarom in de sloep? Als je eenmaal de trossen hebt losgegooid, dan gebeurt er wat. Je voelt je vrijer, je hebt de ruimte… Het water en de sloep werken dan als Holding Space. Een veilige, open ruimte waar je fris kunt kijken naar de toekomst en patronen die jullie mogelijk ervan weerhouden vaart te maken.

Daarnaast ga ik je vragen om ook aan het roer te gaan staan. Systemisch kijken we naar het vraagstuk, waar wil je met je organisatie, team of in je leiderschap een stap in maken? De sloep vormt een metafoor voor je richting, geeft zicht op nieuwe ideeën en ook de rolneming die daarbij past. We nemen de tijd voor gezamenlijke reflectie; wat is deugdelijk werk en deugd doen als geheel? En we kunnen kijken naar de toekomstvisie en welke kernwaarden jou of je bedrijf ook in de hybride werksituatie verder gaan brengen.

De systemische teamcoachingssessies in de sloep duren 2 tot maximaal 3 uur. We gaan met maximaal vier personen op pad. Op basis van een telefonisch intakegesprek (30 minuten) een week voor onze afspraak brengen wij samen focus aan.

Dus hebben jullie behoefte aan reflectie en ontwikkeling van het jullie organisatie of team en je wilt vaart maken: bel me! Ik ben bereikbaar op info@amkwadraat.nl of bel me op 06 – 542 00 543.

Agenda