Skip to main content
Jaarprogramma’s vrouwelijk leiderschap

Systemic Season Circle

Ben je op zoek naar een volgende stap in jouw vrouwelijk leiderschap, je ondernemerschap of je professionele leven? Door inspirerende gesprekken over zingeving, de volgende fase in je loopbaan, of persoonlijke leven? Heb jij het gevoel dat je iets anders wil? Wil je jouw potentieel inzetten, maar weet je niet precies hoe? De verschillende Systemic Season Circles helpen je met de volgende stap.

Vrouwelijke leiders

Kijken naar de zin en onzin in je leven. In een groep van maximaal 14 krachtige vrouwen die ruimte willen maken voor persoonlijke groei en op zoek zijn naar de essentie van vrouwelijk leiderschap. Wil je jouw potentieel inzetten? 

Ondernemers(-dochters)

Ben je ondernemer, heb je een eigen bedrijf of ben je een dochter uit een ondernemersgezin of familiebedrijf? Heb je het gevoel continu ‘aan te staan’, maar wil je weleens kijken waar het nou écht om draait?

Jonge professionals

Voel jij je onderdeel van de pech­generatie? Je bent gedreven, maar er wordt zó veel van je verwacht. Wil je somberheid en burnout voorkomen, op een manier die je niet verandert, maar juist laat zien wie je bent?