Skip to main content

Agenda

Op deze pagina vind je alle activiteiten van AM Kwadraat in de komende tijd. Heb je een vraag, of een suggestie? Laat het horen!

De krenten uit de pap – extra datum

17 oktober 2024

Door de grote, enthousiaste belangstelling voor de Systemische workshop “krenten uit de pap” plannen we een extra datum!

Systemische nazomerworkshop met Annelies Meijers en Leanne Steeghs

Wij – Leanne Steeghs en Annelies Meijers – ontmoetten elkaar ruim 10 jaar geleden bij de Master Organisatieopstellingen in Groningen. We hadden direct een klik. Niet alleen vanwege onze nuchtere en praktische systemische benadering in het werken met organisaties. Maar ook vanwege het feit dat we allebei in 1964 geboren zijn, dat schept een band! 😊.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot stevige, ervaren systemische teamcoaches en opleiders. Onze professionele paden liepen gelijk op, zij het met andere accenten. We hebben allebei een aanbod op het terrein van vrouwelijk leiderschap, worden vaak opgetrommeld als er gedoe is in organisaties of (directie)teams en werken met familiebedrijven. Elk van ons heeft een geheel eigen stijl van werken ontwikkeld, maar we putten – als tweede generatie opstellers na Bert Hellinger – grotendeels uit dezelfde bronnen.

Als we het ritme van de seizoenen van Jaap Voigt volgen, dan bewegen wij ons in de herfst van ons leven. Een periode van reflectie, oogsten, maar ook van illusies loslaten. Een levensfase waarin mentorschap en het delen van onze (systemische) ervaring en wijsheid belangrijk zijn. Daarom vieren we onze 60e samen verjaardagen door een aantal van onze ‘systemische succesnummers’ met jullie te delen op donderdag 17 oktober 2024. Een unieke kans dus, om te oogsten uit onze jarenlange ervaring én te leren over nieuwe ontwikkelingen in het systemisch werken in en met organisaties.

Wat kun je verwachten?

 • We reiken concepten en lenzen aan waarmee je dieper inzicht krijgt in de onderstroom van organisatie- en leiderschapssystemen.
 • Je ervaart enkele praktische en verdiepende opstellingsformats en werkvormen die direct toepasbaar zijn in je werk met individuen, teams of (familie)bedrijven;
 • We delen de parels, successen en valkuilen uit onze eigen systemische reis;
 • Je doet ideeën op over hoe je systemisch werken (meer) kunt integreren in jouw eigen onderneming en praktijk.

Aan het einde van de workshop ben je van harte uitgenodigd om samen met ons het glas te heffen. Op onze verjaardagen natuurlijk, maar ook op een uitdagende toekomst vol nieuwe ontwikkelingen in het systemisch werk!

We kijken ernaar uit om deze feestelijke dag met jullie te delen!

Warme groeten,

Leanne en Annelies

Daar wil ik bij zijn!
 • De krenten uit de pap
  De krenten uit de pap
   360,00 incl. BTW
  Opties selecteren