Skip to main content

Een vrije ruimte voor meer inzicht in jouw potentieel

Young Systemic Season Circle

Voel jij je onderdeel van de pechgeneratie? Heb je het gevoel dat er erg veel van je wordt verwacht? Je bent gedreven en je werkt hard in je eerste of tweede baan. Om je heen hoor je verhalen over somberheid, depressie en burnout. Dat wil je voorkomen! Op een manier die je niet verandert, maar juist laat zien wie je bent.

Het is lastig je natuurlijke ritme te volgen in onze complexe maatschappij. Misschien voel je je onbegrepen en soms niet opgewassen tegen de oudere generaties die in veel organisaties de touwtjes in handen hebben. Alles en iedereen vraagt wat van je. Al doe je nog zo je best, soms voel je geen erkenning. Misschien heb je dan het gevoel geen kant op te kunnen. Of weet je niet eens welke kant de goede voor je is. Dan kan de twijfel toeslaan: “wie ben ik, wat kan ik, ís dit het wel – heb ik hier nou zo hard voor gestudeerd?”

Meer in je flow

Dit ontwikkelprogramma voor vrouwelijke millennials biedt je een vrije ruimte voor dit soort vragen. Je richt je aandacht op het ontrafelen van jouw patronen. Je wordt effectiever in je rol en zal merken dat je veel meer in een flow komt. Je krijgt beeld bij het benutten van je potentieel. Hoe je meer in verbinding werkt en leeft. En hoe je meer in de lead kunt zijn van je eigen leven.

Meer weten?
Stuur een e-mail of bel me even. Als het je iets lijkt, hebben we een persoonlijk intakegesprek om jouw deelname verder te verkennen.
Young Systemic Season Circle
Wat is een Systemic Season Circle

Wat is de Systemic Season Circle niet?

 • Het is geen cursus, training, workshop of masterclass.

 • Het is geen therapiegroepje of zweverige toestand.
 • Het is geen theekransje.

Wat is Systemic Season Circle wel?

 • Een bijzonder (klein) gezelschap dat precies past aan mijn keukentafel. 8 tot 10 jonge vrouwen die ruimte willen maken voor persoonlijke groei en op zoek zijn naar de essentie van hun vrouwelijk leiderschap en het goede leven.
 • Een manier om te onderzoeken hoe jij je (onbenutte) potentieel en talenten kunt inzetten en hoe je meer ontvankelijk kunt zijn voor jouw ‘zelfstroom’.
 • Onderdeel uitmaken van dit bijzondere gelijkgestemde gezelschap jonge professionals.

Over mij

Mijn naam is Annelies Meijers. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en ben systemisch coach voor teams, leiders en familiebedrijven. Systemisch werk is een goede invalshoek om naar levens- en loopbaanvragen te kijken. Met systeem bedoel ik een groep mensen waarmee je een relatie of verbinding hebt. Ik ben de Systemic Season Circle begonnen omdat ik veel vrouwen tegenkwam met vragen rond leven en werk. Na een aantal succesvolle edities met vrouwen die verderop in hun loopbaan zijn, zag ik hoeveel het kan betekenen voor vrouwen die juist aan het begin van hun carrière staan. Ik wil vrouwen zoals jij een open, vrije ruimte bieden en gul mijn wijsheid delen uit mijn ruim 35-jarige loopbaan, mijn vrouwelijk leiderschap en mijn rollen als vrouw en moeder.

Heb je nu al behoefte aan reflectie tijdens 1 of 2 individuele coachinggesprekken? Dat kan, laat het mij weten.

Wat gaan we doen?

We gaan ‘het onzichtbare zichtbaar maken’. In een groep van 8 tot 10 jonge vrouwen zoals jij voeren we gesprekken die verhelderen, krachtig maken, verder brengen en je dichter brengen bij jouw potentieel. Zodat je jouw talenten soepeler kunt inzetten. De seizoenen zijn daarbij een extra inspiratiebron. Groeien, oogsten, verwerken en rust. Ritme zoals het leven bedoeld is.

We kijken naar jouw sleutelverhalen en praktijkvraagstukken. Dat doen we op een systemische manier: met mini-opstellingen en je genogram – een visueel overzicht van je familiesysteem. Ook bekijken we je DiSC-profiel en gebruiken we verschillende creatieve methoden om op zoek te gaan naar jouw sterkste versie. Kortom: je gaat stevige ankerpunten vinden in jezelf. Met meer regie als resultaat. Zelf aan het roer staan! Lees meer over systeem­dynamiek en het genogram op deze website.

Wat krijg je?

 • Helderheid over wat je wil bereiken en hoe je meer je
  eigen stroom kunt volgen, aan de hand van je persoon­lijke stappenplan.

 • Systemische inzichten waarmee je je intuïtie praktisch leert inzetten en hoe je een betere work/life-balans creëert voor jezelf. Zicht op jouw patronen, die je mogelijk weerhouden of juist sterk maken.

 • Handvatten over hoe je kunt omgaan met weerstand en hoe je beter kunt begrenzen. Je ervaart hoe je meer kan leunen in plaats van alleen maar leiden. En hoe je hulp vraagt.

 • Een persoonlijke aanpak: een individuele intake, je eigen DiSC-profiel en het Systemic Season Circle-koffertje met handige tools als spiekbriefjes per seizoen voor jouw ontwikkelvraagstukken en het genogram-drieluik.

 • De community van jouw eigen Young Systemic Season Circle. Landen, luwte, leunen en lol!

Een community bij de Young Systemic Season Circle
Systemische inzichten verzameld
De community van de Young Systemic Season Circle
Een persoonlijke aanpak

Wat kost deze investering in jezelf?

Deze Young Systemic Season Circle is een pilot. Stuur even een mail naar backoffice@amkwadraat.nl over het gereduceerde tarief. We komen in totaal 5 keer bij elkaar, bij de wisseling van de seizoenen. Je schrijft je in voor het hele jaar. Goed om te weten: veel werkgevers betalen dit soort programma’s vanuit een studiepotje of een persoonlijk opleidingsbudget. Vraag ernaar bij je leidinggevende of je hr-manager. Betaal je zelf? Dan betaal je dezelfde bedragen maar dan inclusief btw.

Praktische info

 • Locatie

  In Den Bosch of in Goes

 • Deelnemers

  8 – 10 per groep

 • Bijeenkomsten

  5 per jaarprogramma, steeds bij de seizoenswisseling

 • Kosten

  daarover mailen we je graag. Dit soort programma’s wordt vaak vergoed door werkgevers.