Skip to main content

Datum

20 september 2024

Locatie

Diverse locaties in Zuid-Nederland

Systemic Season Circle Crone-editie

Waar sta jij, nu rond je 55e – 60e? Het is voor veel vrouwen een behoorlijk ingrijpende overgangsfase. Het is een tijd van herijken en herschikken. Wat past nog als een jas, en wat is bla bla waarmee je niet meer bezig wil zijn? Door de drukte van het leven en werk ben je een beetje kwijt waar het je nu echt om gaat. Je wil een nieuwe balans vinden tussen jouw wensen en de verwachtingen van anderen.

Herken je dit?
✓ Je staat volop in het leven en werk, maar vraagt je soms af: “is dit waar het mij de komende jaren echt over gaat?”, “wat wil ik nalaten?”.

✓ Op persoonlijk vlak spelen er dingen rond je gezondheid en welzijn: menopauze voorbij, je vitaliteit, (mantel)zorg voor anderen.

✓ Je voelt dat je rol verschuift op je werk. Je denkt soms na over je pensioen. Wat doet dat met je identiteit, die mogelijk zo gekoppeld is aan je professionele rol?

✓ Je uiterlijk verandert. Hoe verhoud jij je tot de perceptie van de ouder wordende vrouw in onze maatschappij? Hou kun je jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde hervinden, behouden of versterken?

Deze levensfase wordt ook wel die van de ‘Crone’ genoemd: de ‘Wijze Vrouw’. Niet strikt gekoppeld aan de menopauze, maar wel een symbolische overgang naar een fase van diepe wijsheid, zelfbewustzijn en innerlijke kracht. Speciaal voor Crones heb ik deze speciale editie van de Systemic Season
Circle ontwikkeld.

Wijsheid van de seizoenen, natuur, mini-opstellingen en goed gezelschap. Lef, leunen en lol. Dat zijn belangrijke ingrediënten voor mijn systemische jaarprogramma voor vrouwelijke leiders: de Systemic Season Circle.

Data en locaties:
20 september 2024 – Nieuw Annaland, Vught 
20 december 2024 – Innovatiehuis, ‘s-Hertogenbosch
21 maart 2025 – Erve Jonkerhoeve, Heesch
19 juni 2025 – op het strand van Renesse

12 december 2025 – terugkom-middag Innovatiehuis, ‘s-Hertogenbosch

Wat de vorige edities gebracht hebben:

  • Ruim 80% van de deelnemers heeft in de loop van het jaar een slepende kwestie opgelost. Opdrachten zijn teruggegeven, banen zijn opgezegd, er is gekozen voor tussentijd, minder werken of juist vól gaan voor de nieuwe uitdaging die past als een jas.
  • Daarnaast de herkenning bij elkaar: verdiepende gesprekken over drukte, onrust, je eenzaam kunnen voelen als vrouwelijk leider (vooral als je steeds succesvoller wordt), verlangen naar anders…
  • Het gevoel te mogen leunen en leren. Over leiderschap, het leven, lef en liefde. En vooral ook samen lachen!

Een aantal reacties:

“Ik ga heel dankbaar weg, vol wijsheid en inzichten.”

“Ik ben mij bewuster van mijn systemische DNA.”

“Opgelucht; ben dus niet zo a-typisch in mijn twijfels en aanpak in mijn werk: er zijn er meer zoals ik.” 

Iets voor jou?

Lees meer over de Systemic Season Circle.

Meer weten? Vraag de flyer met alle praktische informatie aan via backoffice@amkwadraat.nl.

Ga naar bit.ly/belwandel en plan een belwandelafspraak als vrijblijvende kennismaking.

Agenda