Skip to main content

This content has been archived. It may no longer be relevant

Datum

14 juni 2024

Locatie

Kasteel Groeneveld in Baarn

Boosterdag voor teamcoaches

Wij geven jou, als ervaren teamcoach, op 14 juni 2024 weer een booster. Deze dag zorgen wij voor inspiratie, verdieping en verbinding. Zodat je met nieuwe energie de zomer in kan.

Het thema voor 2024 is Samenwerken over generaties heen, van kloof naar verbinding

Spanning tussen generaties op de werkvloer is van alle tijden. Toch lijkt die spanning nu in organisaties meer voelbaar dan ooit. Uniek aan deze tijd is dat er niet eerder zoveel leeftijdsgroepen op de werkvloer rondliepen. Het kan zomaar zijn dat binnen een team mensen aan het werk zijn tussen de 20 en 70 jaar. Wij komen steeds meer in teams waarin gesproken wordt over oude en nieuwe garde; Er leven veel aannames en (voor)oordelen over ‘de ander’. Dat alles in een context van gigantische krapte op de arbeidsmarkt en een groot verloop binnen teams. Wat vraagt dat van hen? En wat vraagt dat van onze rol als teamcoach? Hoe kunnen de teams helpen om te verbinden over generaties heen?

We gaan graag samen met jullie op zoek naar verdiepende inzichten én praktische oplossingen tijdens de derde editie van de Boosterdag voor teamcoaches op 14 juni 2024.

In een intieme sfeer, op een prachtige locatie met goed verzorgde catering, ga je met andere vakidioten aan de slag. Verdiepend én praktisch. Met de broodnodige lucht en afwisseling in het programma zodat je met nieuwe energie de zomer in gaat. Kijk hier voor meer informatie.

Agenda