Skip to main content
Datum
16-06-2023
Locatie
Kasteel Groeneveld in Baarn

Boosterdag voor teamcoaches

Samenwerken als de wereld op zijn kop staat. Hoe doe je dat eigenlijk? En hoe begeleid je als teamcoach de teams waarmee je werkt in zo’n kanteltijd? Op 16 juni kun je als teamcoach je hart ophalen tijdens inspirerende sessies door vakgenoten.

We voelen dat we er middenin zitten

Alles aan de wereld lijkt incongruent en chaotisch. Terwijl technologie ons steeds verder brengt, ontbreken de middelen om technisch te groeien. We maken ons meer dan ooit druk om het milieu maar om ons heen zien we alles al veranderen. Na de pandemie wil iedereen gas geven maar we hebben de mensen niet om dat mee te doen. De wereld van nu vraagt meer en meer om scherpe keuzes maken maar in organisaties lijkt iedereen lamgeslagen. Iedereen werkt zich een slag in de rondte terwijl er intussen mogelijk een crisis op ons afkomt. Of die er komt is onvoorspelbaarder dan ooit.

Als teamcoach heb je te bewegen middenin deze chaos. Ermee te kunnen zijn, er niet ingezogen worden… Terwijl er in jou ook van alles reageert.

Wat vragen de teams van nu? 

Is onze rol als teamcoach nog dezelfde of vragen teams iets heel anders van ons? Hoe coach je teams waar ze dagelijks met invalkrachten en zzp’ers werken? Of die steeds van samenstelling veranderen? Hoe help je hen teams te zijn waar mensen een tijdje willen blijven? Hoe help je hen te dealen met de onvoorspelbare omgeving waarin ze werken? Veerkrachtig te blijven.

Samenwerken als de wereld op zijn kop staat. Wat vraagt dat van teams en van jou als teamcoach?

Deze vragen zijn leidend tijdens onze Boosterdag voor teamcoaches op 16 juni 2023; inmiddels de tweede editie. In een intieme sfeer, op een prachtige locatie met goed verzorgde catering, ga je met andere vakidioten aan de slag. Verdiepend én praktisch. Met de broodnodige lucht en afwisseling in het programma zodat je met nieuwe energie de zomer in gaat. Kijk hier voor meer informatie.