• Home
  • Nieuws
  • Master systeemdynamiek op eigen wijze

Master systeemdynamiek op eigen wijze

Na jaren heel waardevolle opleidingen rond systeemdynamiek en organisatieopstellingen in binnen- en buitenland te hebben gevolgd, heb ik vorig jaar gekozen om mij op een andere manier te verdiepen in dit geweldige ambacht.

Ruim een jaar lang heb ik met collega’s uit het SDO-werkveld boeken op dit vakgebied doorgrond. Ik heb de boeken niet alleen gelezen, maar waar mogelijk de opstellingsvormen direct uitgeprobeerd.

Wat een rijkdom aan kennis en uitwisseling. Met recht masterwaardig ‘op eigen wijze’. Binnenkort ronden we deze ‘master’ af en komt er weer ruimte voor andere manieren van leren! Ik wil Kim Draijer, Hilbrand Westra (정운석), Ietze Oostinga, Mariël Hylkema, Judith Schwarte-van der Linden, Mark en Marque Draaijer bedanken voor deze meer dan waardevolle tijd! 

Via het YouTube-kanaal BookSpace blijf ik samen met Sander Galjaard en gastvloggers actief vertellen over de gelezen systemische boeken.

Locaties
  • Goes
  • Den Bosch
Algemeen
© AM Kwadraat 2009 - 2022
Alle rechten voorbehouden

Website door Dai Dai Design
Opdrachtfotografie Link Fotografie en FOS Fotografie