Online nabij: next level nabijheid creëren

Welkom aan mijn keukentafel! Inmiddels hebben we allemaal al zo’n twee jaar ervaring met het online werken. Zowel teamcoaching als 1-op-1 coaching gebeurt al regelmatig online. En nee, dat valt niet altijd mee. We hebben het te doen en vol te houden. Maar de manier waarop kan vaak beter, dat voel je. Maar hoe pak je dat aan?

Na twee jaar thuiswerken is het zinvol om eens te kijken of we daar een slag in kunnen maken: meer verbinding en nabijheid creëren. Zodat er meer ruimte komt voor het gesprek over de relatie in plaats van alleen maar over de inhoud of de spelregels. Dus een setting creëren voor een kwetsbaar gesprek, bijvoorbeeld over spanningen die oplopen in jouw team of een gevoel van eenzaamheid dat zo kan ontstaan. Maar ook hoe je nieuwe mensen kunt laten insluiten in jouw team of organisatie ondanks dat je ze nog amper hebt gezien in de afgelopen twee jaar. Of in jouw (team) coaching praktijk op momenten dat je de grip en aandacht verliest om het achterliggende naar boven te halen.

Vaak wordt gezegd: dat kan online eigenlijk niet. Het zakelijke, de inhoud kunnen we bespreken en de rest laten we maar even. Maar ja, na al die tijd kun je daar samen in vastlopen en het gevoel hebben, ik wil meer impact hebben. Ik krijg van mijn opdrachtgevers terug dat ik ook online de beweging, de nabijheid kan realiseren; juist bij complexiteit.

Dit doe ik door gebruik te maken van verschillende werkvormen en vooral hoe je jezelf kunt organiseren. Zodat je niet op het einde van de dag totaal leeggetrokken voelt van dat “schermwerken”.

Ik deel met plezier mijn ervaring met het creëren van online nabijheid: Holding Space. Zodat jij weer een stap kan zetten en next level gaat in connectie met de ander.  Je bent van harte welkom aan mijn virtuele keukentafel!

In twee uur geef ik je mijn praktische tips over:

  • Het creëren van randvoorwaarden voor een vertrouwelijk, waarachtig gesprek met impact;
  • Het organiseren van jezelf voor een intensief gesprek online, zonder al je energie te verliezen’
  • Het organiseren van online nabijheid tijdens een 1-op-1 kwetsbaar gesprek of tijdens een team(coaching)gesprek;
  • Het online inzetten van verschillende (systemische) tools en werkvormen;
  • Hoe je levendige gesprekken kunt organiseren waarin iedereen meedoet (en zich niet verstopt achter het scherm).

Ik werk met kleine groepjes, passend aan mijn online keukentafel.
Schuif jij aan?
Dit kan op vrijdag 14 januari van 10.00 tot 12.00 uur.
Of op woensdag 19 januari van 10.00 tot 12.00 uur.

Hartelijke groet, Annelies Meijers

Locaties
  • Goes
  • Den Bosch
Algemeen
© AM Kwadraat 2009 - 2022
Alle rechten voorbehouden

Website door Dai Dai Design
Opdrachtfotografie Link Fotografie en FOS Fotografie