Skip to main content

This content has been archived. It may no longer be relevant

Datum

20-06-2023

Locatie

Goes

Nieuw: persoonlijk ontwikkelprogramma voor vrouwelijke millennials in Goes

Voel jij je onderdeel van de pechgeneratie? Heb je het gevoel dat er erg veel van je wordt verwacht? Je bent gedreven en je werkt hard in je eerste of tweede baan. Om je heen hoor je verhalen over somberheid, depressie en burnout. Dat wil je voorkomen! Op een manier die je niet verandert, maar juist laat zien wie je bent.

Het is lastig je natuurlijke ritme te volgen in onze complexe maatschappij. Misschien voel je je onbegrepen en soms niet opgewassen tegen de oudere generaties die in veel organisaties de touwtjes in handen hebben. Alles en iedereen vraagt wat van je. Al doe je nog zo je best, soms voel je geen erkenning. Misschien heb je dan het gevoel geen kant op te kunnen. Of weet je niet eens welke kant de goede voor je is. Dan kan de twijfel toeslaan: “wie ben ik, wat kan ik, ís dit het wel – heb ik hier nou zo hard voor gestudeerd?” 

Over de Young Systemic Season Circle

Dit ontwikkelprogramma voor vrouwelijke millennials biedt je een vrije ruimte voor dit soort vragen. Je richt je aandacht op het ontrafelen van jouw patronen. Je wordt effectiever in je rol en zal merken dat je veel meer in een flow komt. Je krijgt beeld bij het benutten van je potentieel. Hoe je meer in verbinding werkt en leeft. En hoe je meer in de lead kunt zijn van je eigen leven. 

Wil je meer weten over dit jaarprogramma? Stuur een mailtje naar backoffice@amkwadraat.nl en je ontvangt een flyer met alle informatie.

Agenda