AM Kwadraat visual home

Samenwerken bij complexiteit en ambitie:
vaart en veerkracht

De combinatie van fysiek samenwerken op 1,5 meter en samenwerken online is de komende tijd dé oefening voor ons allemaal. Want waar vind je elkaar, en hoe blijf je elkaar vinden? De afgelopen maanden hebben er bij veel teams en organisaties behoorlijk ingehakt. Met veel disfunctionerende patronen en weinig ruimte om ze bespreekbaar te maken. Het lijkt alsof we ons vooral met de inhoud en spelregels bezighouden, maar juist in de relatie valt de komende tijd veel winst te halen. Mijn focus is de bedrijfskundige en systemische kant bij het begeleiden van teams. Hard én zacht. Dan maak je vaart. En soms moet je even vertragen, en herijken in de sluis.

 • Veldwerk is een inspirerende gids voor iedere coach en professional die werkt met opstellingen. Bestel hem hier! Op 17-12 en 14-01 organiseer ik een tweedaagse workshop in het verlengde van het boek Veldwerk. Systemische werkvormen die je direct kunt toepassen in teams met gedoe of ambitie. Bekijk de introductievideo en mail naar om op de hoogte te blijven.
 • Een set Holding Space-kaarten kan helpen om een kwetsbaar gesprek op gang te brengen. Voor coaches en trainers, en zeker ook in de privésfeer te gebruiken. Er is nu ook een Engelstalige set beschikbaar!
 • Bekijk de ‘Annelies at Sea’-filmpjes waar ik mijn inspiratie aan en op het water deel rond het werken met teams en abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Mijn nieuwste boekenvlogs vind je op mijn BookSpace-kanaal

  • Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan
  • 17-12 en 14-01 Tweedaagse Systemisch meters maken in complexe teams

   Tweedaagse workshop in het verlengde van het boek Veldwerk. Systemische werkvormen die je direct kunt toepassen in teams met gedoe of ambitie. Bekijk de introductievideo en mail naar  om op de hoogte te blijven.
  •    Veerkracht voor teams
  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Artikel HNW - Amstelcampus; 7 tips

"Ontdek je plekje" - door Martine Bruynooge/ illustratie Sharon van der Hagen

Als onderdeel van de opdracht voor de Hogeschool van Amsterdam (het ontwikkelen van HNW Kennisplein) geeft Annelies Meijers 7 tips rond HNW.

Geen eigen bureau meer, geen vaste collega's met wie je lief en leed deelt, een bureaustoel die je steeds moet verstellen.. Voor sommige medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam in Het Nieuwe Werken (HNW) al een feit, voor anderen komt het eraan. Hoe zorg dat het goed gaat zonder vaste stek? Zeven tips van Annelies Meijers, Projectleider Kennisplein HNW. Lees hier het hele artikel.

Hogeschool van Amsterdam

Tags: workshops, advies, HNW, amstelcampus, trainingen, hnw media, hva

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep