Teaser Meiden ManagementBoekenClub

Zes jaar Meiden ManagementBoekenClub

Samen managementboeken lezen en ze samen doorgronden brengt verder!! De afgelopen zes jaar heb ik met geweldige vakvrouwen - inmiddels vriendinnen - circa 115 managementboeken gelezen en besproken. Mooie, gedenkwaardige avonden!

Het heeft mijn blik verbreed, juist door de boeken samen te bespreken; ieder vanuit haar eigen invalshoek en werkgebied. Daarnaast heb ik deze boeken kunnen inbrengen tijdens de trainingen en teamcoachingtrajecten die ik ontwikkel en faciliteer. Hierdoor is het mogelijk aan te geven welke wel en minder (of niet) leesbaar en of pakkend zijn in relatie tot het thema.

Ook hebben wij de afgelopen jaren een aantal schrijvers uitgenodigd aan te sluiten bij deze boekenavonden. Dit gaf verrijking voor hen (wat vinden lezers van mijn boek?) maar zeker ook voor ons.

Kortom: samen lezen en bespreken - gewoon dóen! Heb je vragen over de gelezen boeken of over de Meiden ManagementBoekenClub? Laat het mij weten! Klik op het plaatje hieronder voor een infographic van alle boeken die we hebben gelezen (PDF).

Infographic MeidenManagementBoekenClub

Afdrukken