Wat reacties op het Culture Book

De onderstaande reacties heb ik de afgelopen tijd gekregen van verschillende lezers van het AM Kwadraat Culture Book. Wil je zelf een Culture Book ontvangen? Stuur even een mailtje naar !

Ik heb vanmiddag eindelijk jouw boek gelezen. En in één ruk uitgelezen. Inspirerend, herkenbaar, her' voel'baar. Ik begrijp niet waarom ik in al die jaren niet met je in aanraking ben gekomen. Misschien omdat ik geen opleiding meer wilde die ik al kende? Verhaaltje afdraaien, certificaat uitreiken...en daar stond ik. Geen meter verder en niet wijzer. Tjonge had ik dat geweten! Ik had met iedere cursus meegedaan. In jouw boek herkende ik veel: onderzoek naar voorouders. Niet zo concreet als jij beschrijft, wel met NLP hun aanwezigheid voelen, opnemen, etc. Ik wens je van harte weer een mooi nieuw inspirerend werkjaar toe. Ik weet zeker dat jij veel kunt betekenen voor jouw cursisten.


Wat een prachtig boek is het geworden. Het geeft een mooie inkijk in AM2 en in jou als persoon. Delen, openheid, kwetsbaar, samen, plezier en krachtig zijn de woorden die bij mij blijven hangen. Mooi om de ontwikkeling van je bedrijf te zien, en de ontwikkeling die jij als persoon gemaakt hebt en nog maakt.

Over dat laatste praat ik graag nog eens met je door over Holding Space, mijn idee erbij is dat het raakvlakken heeft met 'rapport' en met het begrip 'fair witness' zoals we dat noemen bij NLP. Maar als ik jou zo hoor de laatste tijd is het nog veel meer... mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt.


In één keer uitgelezen. En dat zegt eigenlijk alles. Gefeliciteerd met dit mooie geschenk aan jezelf (en aan ons 😄). Wat een mooie volwassenheid. Blijf groeien en ontdekken en vernieuwen en verbinden.

PS normaal gesproken lig ik na twee bladzijden lezen, lekker te ronken.


Prachtig en inspirerend boekje geworden, Annelies. Kan ik van genieten! Ik neem je boekje vandaag mee naar mijn werk als inspiratie voor de bedrijfstevredenheidsonderzoeken.


Wat een bijzonder “fris” boekwerk heb je het licht doen zien Annelies. Dit is wat ik bedoelde toen ik tegen je zei dat je de lezers iets extra’s moet bieden. Het is om te lezen, herlezen en weer te lezen. Dank, heel bijzonder.


Het is echt jouw bedrijf als je het leest, en dat vind je als opdrachtgever dus helemaal passend of juist niet. Boek is dus echt een culture book geworden!

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep