Top-class IFMEC en EuroFM in Oostenrijk

Annelies Meijers is een van de drie sprekers tijdens het top-class evenement van IFMEC en EuroFM 2018. Onder de naam 'Patronen herkennen in teams en in omgang met de ander' geeft Annelies inzicht in het systemisch kijken naar verandering vanuit een ander perspectief.

Patronen zijn overal om ons heen: op persoonlijk-, organisatie- en op maatschappelijk niveau. Gebeurtenissen lijken zich te herhalen en het is soms moeilijk met het hoofd te begrijpen waarom. De teamleider of ondersteuner die in elke functie gedoe krijgt met de leidinggevende, het project team waarin de samenwerking niet tot stand komt ondanks alle heidagen die het team samen al doorlopen heeft, organisatie waarin de OG moeite heeft om daadwerkelijk leiding te geven, de organisatie waarin initiatieven niet van de grond komen; allemaal voorbeelden waarin bepaalde patronen de gewenste resultaten negatief lijken te beïnvloeden.

In deze workshop krijg je inzicht welke patronen je tegen kunt komen en hoe je daar beweging in kunt krijgen. Je krijgt een idee hoe je anders naar vraagstukken kunt kijken; je leert systemisch waar te nemen, waardoor er ook andere oplossingsrichtingen mogelijk lijken. Daarnaast krijg je een aantal praktische (systemische) tools, werkvormen die je kunt inzetten in jouw werk, bij jouw teams. Eerdere deelnemer aan een van de trainingen, systemische workshops "Ik kan nu op een nieuwe manier naar mijn team kijken en vanuit het begrip van patronen en systemen heb ik ook andere manieren van optreden in het team aangereikt gekregen."

↓ Download hier de uitnodiging van IFMEC/EuroFM

unsplash-logoBart Prins

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep