Rake Vragen

Siets Bakker is een goede collega van mij. Wij vinden elkaar in de voorliefde voor systemisch werken in organisaties en vinden het allebei boeiend om met teams te werken en allerlei concepten te onderzoeken.

Wij faciliteren samen een onderdeel van de Masterclass Krachtig Teams bouwen. Ik vind het dan ook eervol en gewoon leuk dat ik een bijdrage mag leveren aan haar zeer complete trainingsprogramma 'Rake Vragen'.

Ik zet Rake Vragen in tijdens persoonlijke coaching, intervisie en het begeleiden van co-trainers; een Rake Vraag pakt vrijwel altijd!

Maar het meest boeiend vind ik het de Rake Vragen op een passende manier in te zetten bij het begeleiden van teams; ik noem het ook wel trage vragen. (Systemische) werkvormen verzinnen bij de vraag die urgent is bij een team vind ik een van de  leukste elementen van mijn vak als trainer en teamcoach.

Een set Rake Vragen gun ik iedereen in zijn tas, met daarbij als extra ondersteuning dit rijke blended learning traject. Filmpjes, voorbeelden, werkbladen en persoonlijke coaching. Hoe compleet wil je het hebben? 

 

 

Siets zegt over mij in haar programma:

Het woord dat bij Annelies hoort is abundance. Overvloed. Annelies doet niet aan schaarste. En zo werkt ze ook. Vanuit dat beeld van de wereld, kunnen alle kwesties onderzocht worden, zijn er altijd manieren waarop je elkaar weer kunt vinden. Annelies is oneindig creatief in het bedenken van manieren om het gesprek weer te openen. Haar ideeën kun je altijd vasthouden, je kunt ernaar kijken en ergens neerzetten. De combinatie van dit alles maakt haar werk zo krachtig.

Aanmelden voor deelname kan via de link naar het expertprogramma

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep