19/22-09 Vierdaagse cursus Focus with a friend in Italië

Vraag jij je weleens af wat je volgende stap moet zijn in je loopbaan? Ben je op zoek naar een betere balans tussen privé en werk? Wil je weten hoe je het potentieel in je functie beter kunt benutten?

Soms is het gewoon eens tijd om te vertragen, zodat je daarna weer kunt versnellen. Focus op jouw potentieel, binnen jouw professie, jouw team of jouw bedrijf.

Een ideale manier om eens los te komen van alle dagelijkse beslommeringen, is afstand nemen. Letterlijk. Dat heeft ons, Annelies Meijers en Arianne Simons, doen besluiten om een vierdaagse cursus op te zetten in de prachtige regio Le Marche in Italië. De opzet is even slim als eenvoudig: je gaat samen met een (business) vriendin. Focus with a friend wordt gehouden op zaterdag 19 t/m dinsdag 22 september. Wil je erbij zijn? Download hier de folder.

Een reactie van een deelnemer:

Heb zelf afgelopen jaar het weekend ‘Versnellen door te vertragen’ in Italië gedaan en mijn ervaring is dat het een hele fijne combinatie van het heerlijke leven in Italië is, met tijd en ruimte voor verdieping en reflectie op zakelijke/loopbaanvraagstukken (en zie: vervolgens ging ik bij mijn nieuwe baan aan de slag :-)!

Afdrukken