Ervaringen coaching

Omdat coaching een persoonlijk en op maat gesneden traject betreft, en bovendien privacygevoelig is, zijn niet veel opdrachtomschrijvingen weergegeven. Wel wat quotes van coachees.

Duocoaching 2014-2015

Door de twee coachinggesprekken die we hebben gehad als duo snappen we nu beter wat ons beeld is van onze samenwerking. ‘Ons verhaal’ hoe wij willen werken is nu veel sterker en kunnen we overdragen aan onze teams en onze klant. Opvallend dat we veel meer ‘op dezelfde pagina zitten’ dan we voordien hadden bedacht.

Afdrukken E-mail

Snel gevoelsmatig contact - voorjaar 2015

Mijn ervaring met jou als coach via Skype
Alies, coaching via Skype

Het was fijn om via de digitale weg een verbinding te krijgen met Annelies. Ondanks dat je elkaar vanachter een scherm ziet, weet Annelies ook snel gevoelsmatig contact te leggen en zijn we door middel van een tafelopstelling aan de slag gegaan. Ik had mijn laptop op een verhoging gezet zodat Annelies mij en het tafelblad goed kon zien en zo was het net of ze bij mij aan de keukentafel zat. Het was fijn en vertrouwd om de opstelling in mijn eigen omgeving te kunnen doen en is ideaal voor mensen die ver weg wonen, of om andere redenen niet kunnen langskomen. Annelies, bedankt voor alle inzichten die je me hebt gegeven, het heeft me een hele nieuwe kijk gegeven op de situatie waarin ik nu zit. Het meer in contact staan met mijn eigen gevoel en verlangen laat me zien welke kant ik op wil gaan.

Afdrukken E-mail

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep