Procesbegeleiding HNW team IT - Universiteit Wageningen

In het voorjaar 2015 heeft Annelies Meijers de opdracht als procesbegeleider, adviseur HNW Universiteit Wageningen team Facilitair Bedrijf - Informatie Technologie (FB-IT) succesvol afgerond.

De focus is het meenemen van het veranderteam, klankbordgroep en medewerkers naar de andere manier van werken (HNW). Als eerste is een implementatiebegeleidingsplan opgezet, met daarin verschillende bijeenkomsten en workshops. Het plan sluit aan bij het ontwikkelprogramma i4all.

FB- IT heeft de droom om DE benchmark op het gebied van ICT in Nederland te zijn in het werkveld onderzoek en onderwijs. Het ontwikkelprogramma I4all vergroot de veranderkracht van de medewerkers en zorgt dat zij klaar zijn voor "de klantvraag van morgen".

Verschillende actieve, creatieve sessies zoals "Wat is voor jou HNW in relatie tot de kernwaarden" en leidinggevendenworkshop zijn een aantal activiteiten in dit kader geweest. Opdrachtgever: “Compliment hoe dit proces is begeleid; in de aanloop veel weerstand maar door de juiste interventie is de uiteindelijke overgang naar de nieuwe omgeving soepel verlopen en zijn medewerkers snel gewend aan de nieuwe omgeving”.

Tags: workshops, HNW, beelddenken, Universiteit Wageningen, onderwijs, teamcoaching, procesbegeleiding

Afdrukken E-mail

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep