Professionalisering projectmanagement Provincie Noord-Brabant

AM Kwadraat levert een actieve bijdrage bij de beweging die binnen de Provincie Noord-Brabant wordt ingezet op het gebied van projectmatig werken.

In 2013 is een start gemaakt met het begeleiden van projectleiders, opdrachtgevers en projectondersteuners door middel van trainingen en coaching. AM Kwadraat heeft drie leerlijnen opgezet die het projectmatig werken een stap verder brengt in professionalisering. Hierbij is aandacht voor harde en zachte factoren. Deze leerlijnen zijn in samenwerking met Ellen Budde en Arianne Simons ontwikkeld.

Bekijk hier een filmpje over de visie van de Provincie Noord-Brabant over projectmatig werken:

 

Afdrukken E-mail

Doorontwikkeling VU Smart@Work

In het voorjaar van 2013 is Annelies Meijers gestart met een opdracht onder de naam 'Projectleider doorontwikkeling VUSmart@Work' voor de Initium Faculteit der Rechtsgeleerdheid en daarna voor Faculteit Rechtsgeleerdheid, Godgeleerdheid en Wijsbegeerte.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Advisering ‘Het Andere Werken'

Een ministerie is ondersteund bij de visieontwikkeling rond de 'Andere manier van werken'. Daarnaast bood AM Kwadraat het procesadvies rond draagvlak, betrokkenheid en de communicatie richting medewerkers, om hen goed voor te bereiden op de 'Andere manier van werken'. Naast het ontwikkelen van het plan voor de implementatiebegeleiding, heeft AM Kwadraat diverse workshops ontwikkeld en gegeven om deze implementatie concreet vorm te geven.

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2
Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep