Annelies Meijers in podcast over systemisch werk

Onlangs was ik te gast bij The Creators Podcast van Ruben Klerkx. Ruben en ik kennen elkaar al een tijdje, maar hadden elkaar nog nooit ‘in het echt’ gezien. Het werd een mooi gesprek, waarin we het hebben over systemisch werken, Holding Space en diep weten.

Genogram: open de deuren naar jouw familieverhalen

Het kan zo betekenisvol zijn om je werk en leven nog eens terug te kijken naar de familieverhalen, de patronen die zo zijn ontstaan van generatie tot generatie. Zijn er speciale gebeurtenissen, trauma’s die op een of andere manier nog doorleven in jouw manier van doen of die je zelfs terugziet bij jouw kinderen? 

Holding Space workshop

Een scène maken – enscenering – Holding Space Onlangs had ik een boeiend gesprek met Peter Rombouts. Een collega die ook net als ik de organisatorische, bedrijfskundige en de systemische kant in zijn werk combineert. 

Jaarsluit 2021: een eigentijds ritueel bij de start van de winter

Vorig jaar hebben we met een grote groep mensen die de dagstarts van Siets en mij hebben gevolgd ook samen in december het jaar afgesloten. Wie had toen kunnen bedenken hoe we nu met elkaar zouden leven?

Herfstspiekbriefje: tijd voor oogst en de balans opmaken

Het is oogsttijd! Wat in de winter nog kiemen waren, komt in de lente in alle prilheid tevoorschijn. De zomer is de periode van het rijpen in het volle licht. Het proces van rijping komt nu in een afronding in de herfst. En met plezier gaan we verder in de tijd.

Aanmelden voor vierde editie Systemic Season Circle

Op 14 oktober 2022 gaat de vierde editie van de AM Kwadraat Systemic Season Circle van start: een groep van 14 krachtige vrouwen die een jaar lang willen kijken naar de zin en onzin in hun leven en werk.

Zomerspiekbriefje: wat laat jij rijpen?

Dit is een kadootje voor jou. Gewoon iets leuks, iets kleins met groeipotentieel. Je kunt het voor jezelf gebruiken, maar ook voor je team. Het geeft je richting en je kunt er de komende maanden af en toe op ‘spieken’ om te zien of je op koers blijft en wat tot wasdom komt.

Master systeemdynamiek op eigen wijze

Na jaren heel waardevolle opleidingen rond systeemdynamiek en organisatieopstellingen in binnen- en buitenland te hebben gevolgd, heb ik vorig jaar gekozen om mij op een andere manier te verdiepen in dit geweldige ambacht.
Locaties
  • Goes
  • Den Bosch
Algemeen
© AM Kwadraat 2009 - 2022
Alle rechten voorbehouden

Website door Dai Dai Design
Opdrachtfotografie Link Fotografie en FOS Fotografie