Skip to main content

This content has been archived. It may no longer be relevant

Jaarsluit 2021: een eigentijds ritueel bij de start van de winter

Vorig jaar hebben we met een grote groep mensen die de dagstarts van Siets en mij hebben gevolgd ook samen in december het jaar afgesloten. Wie had toen kunnen bedenken hoe we nu met elkaar zouden leven?

Er is een hoop gebeurd, het lijkt ons dan ook fijn en betekenisvol om elkaar opnieuw te treffen; online tijdens de Jaarsluit 2021. Als eigentijds ritueel, bij de start van de winter. De kortste dag van het jaar, waar een nieuwe cyclus begint. Wat je ook meegemaakt hebt, wat je ook hoopt dat er zal gebeuren. Je bent welkom bij ons virtuele haardvuur. We ronden het jaar af en maken onszelf zo beschikbaar voor wat komen gaat.
Met zoals altijd een inleiding van Siets, ruimte voor ontmoeting in de break out rooms en samen delen. En daarnaast een systemische, filosofische verkenning van Annelies rond “keerpunten”.
 
Stuur een mailtje naar Backoffice@amkwadraat.nl dan sturen we je de uitnodigingslink. Je ontvangt dan de link en krijgt na afloop een mail met de opname toegestuurd. Het is nog steeds gratis.

Datum: woensdag 22 december
Tijd: 15:30-16:30 uur
Locatie: online (via Zoom)
Kosten: € 0,-
 
We kijken er naar uit je te zien bij dit eigentijdse ritueel.

Siets Bakker en Annelies Meijers