FM2Xplore op 8 november 2012

Tweede initiatief van de zwerm FM2Share: het kennisevent FM2Xplore / 8 november 2012

Samen met Brigitte de Haan heeft Annelies in oktober 2011 het initiatief genomen een zwerm te ontwikkelen, onder de naam FM2Share. Op 8 november 2012 wordt het tweede evenement georganiseerd: FM2Xplore. Annelies Meijers heeft in deze 'vlucht' als aandachtgebied de externe communicatie.

FM2Xplore prikkelt, neemt afstand van vastgeroeste denkkaders, schudt wakker en zorgt voor nieuwe inzichten en briljante nieuwe ideeën. Hoe? Door experts uit verschillende branches buiten het facilitair domein samen te brengen met en te koppelen aan experts, ideeën en onderwerpen binnen het facilitaire vakgebied. Hierdoor ontstaat ruimte voor creativiteit en co-creatie. Deelnemers krijgen inspiratie en nieuwe inzichten en nemen actief deel aan co-creatie. Het programma is opgebouwd rond vier thema's: Reflection, Discovery, Success en Challenge. Vanzelfsprekend is er uitgebreid gelegenheid tot netwerken. Zie ook www.fm2share.nl en de FM2Share app.


Facto Magazine over FM2Xplore:

Event FM2Xplore prikkelt er flink op los

Kan een bijeenkomst voor facility professionals boeiend en inspirererend zijn, ook als het vrijwel niet over het de inhoudelijke kant van het vak gaat? Het bevestigende antwoord op deze vraag werd gegeven tijdens het event ‘FM2Xplore' dat de facilitaire zwerm FM2Share op donderdag 8 november jl. in Eindhoven organiseerde.

Lees hier het volledige artikel van Facto Magazine.

FM2Xplore

Tags: FM2Share

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep