Siets Bakker

Het eerste dat je ziet als je AM Kwadraat ontmoet is de ‘abundance’. In de vorm van energie, enthousiasme en aanwezigheid. Maar zonder dat het als een lawine over je heen komt. Het is geen lawaai.

Annelies is een Zeeuwse. Ik voel gelijk de wind, het water. Als ik met je werk, dan voel ik me vrij. Ik voel me geborgen in onze relatie. Ik voel me vrij om te bewegen en weet dat ik vertrouwd word. Je schept een duidelijk kader waarbinnen ik mag bewegen. Jij hebt de lead, jij bent in control. En dat is fijn, want zo kan ik er zijn, naast jou, bij jouw opdrachtgevers. 

AM Kwadraat en Annelies Meijers staan ‘aan’. Ze zijn open en nieuwsgierig. Open voor hoe anderen het doen en bereid hiervan te leren. Ze zijn hierin een veelvraat: veel tegelijk en alles is goed. En dan, net als je denkt dat het vervlogen is, komt Annelies erop terug. Dan komt er een vertaling, een idee of een experiment. Leuk is dat. Vanaf dat moment begin ik de ideeën te volgen. Ga ik me er ook in verdiepen. Dan is Annelies een verkenner. 

Als het bij haar in de tweede ronde komt, is dat voor mij een signaal om mijn eigen eerste ronde te starten. Mijn bijdrage aan dit Culture Book zijn stukjes. Losse stukjes die wel bij elkaar horen. Een mozaïek. Misschien is dat juist wel wat zo typerend is voor AM Kwadraat?!

Siets Bakker
www.rakevragen.com 

Collega-trainer Masterclasses Krachtig teams bouwen en collega systemische intervisiegroep

Annelies Meijers en Siets Bakker

Afdrukken