Myra van Dijk

Inmiddels werk ik 5 jaar samen met AM Kwadraat. Mijn werkgever, Provincie Noord-Brabant, heeft AM Kwadraat ingehuurd om projectmatig werken in de organisatie uit te rollen o.a. door het organiseren van trainingen (PPM/PPO). Het eerste jaar was ik deelnemer van de pilot PPM. Ik was direct zo enthousiast over de manier van trainingen geven dat ik daarbij wilde zijn: ik werd (co-)trainer!

Creativiteit

De kracht van AM Kwadraat zit in CREATIVITEIT: vernieuwend denken en werken, een andere manier van training aanbieden. Deelnemers gaan na een korte uitleg zelf aan de slag met het principe ‘Learning by doing’ via uitdagende werkvormen/huiswerk. Hierin zien we groei, zowel op de inhoud als persoonlijke effectiviteit. Na een dag training stappen de meeste deelnemers met een hoofd vol ideeën, acties en huiswerk blij de deur uit. Bij welke trainingen zie je dat nou? Projectmatig werken wordt leuk! Iedere deelnemer weet na afloop waar zijn eigen kracht zit en kan resultaat gaan leveren vanuit een intrinsieke drive, kennis en taakvolwassenheid. 

Kwaliteit

Een tweede kracht is de drive om KWALITEIT te leveren. Iedere training weer wordt kritisch teruggekeken naar de kwaliteit en nut en noodzaak van onderdelen.
Na ieder leerjaar wordt het totale pakket geëvalueerd met deelnemers, (co-)trainers, de Brabant-academie en de interne opdrachtgever. Het resultaat is een kwalita-tief steeds beter aanbod én er worden van daaruit ook nieuwe trainingen ontwikkeld.Daarbij houdt AM Kwadraat sterk de behoeftes en wensen van onze organisatie in beeld. De visuals en materialen waarmee AM Kwadraat werkt ondersteunen hierbij optimaal.

Inspiratie en energie 

Het enthousiasme waarmee dit alles wordt neergezet, de werkvormen, de gezamenlijkheid waarmee het team trainers en co-trainers werkt en samen ontwikkelt, geven mij steeds weer INSPIRATIE en een heerlijke ENERGIE- boost. Het maakt dat AM Kwadraat een belangrijke bijdrage levert aan mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Het belangrijkste van alles is dat ik me WELKOM voel bij deze club en dat mijn bijdrage ertoe doet! Niet alleen voor AM Kwadraat, maar vooral ook voor mijn organisatie. AM Kwadraat omschrijven in 1 woord? Dat is onmogelijk ;-)

Myra van Dijk, HR-Manager Provincie Noord-Brabant 

Co-trainer projectmatig werken voor Project ondersteuners (PPO)

 

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep