Martijn Koobs

In 2015 wilde de provincie Noord-Brabant haar omgevingsmanagement professionaliseren. We verzorgden al een aantal jaren de PPM-training (Project-/Programma-Management) met AM Kwadraat. Als frontman van de omgevingsmanagers en co-trainer van de PPM-training ben ik met een flap vol kreten van mijn mede-omgevingsmanagers naar Annelies gegaan.

“We gaan iets nieuws bouwen,” zei ik tegen haar. In onze optiek konden we beter zelf een werkprogramma creëren en op maat maken dan een training uit de markt aanschaffen. Daar is een zeer fraai en succesvol werkprogramma uitgerold. 

Martijn Koobs en Annelies Meijers

Hierin zorgt AM Kwadraat voor het vasthouden van de PPM-lijn waaraan de provincie veel waarde hecht en ik ben er om de inhoudelijke kant vast te houden. Maar de belangrijkste kwaliteit van ons werkprogramma was dat de deelnemers zelf telkens een dag moesten voorbereiden en als co-trainer voor de groep stonden. Zo hebben we een dynamisch, rijkelijk gevoed, op maat gemaakt werkprogramma zeer succesvol doorlopen. De connectie tussen AM Kwadraat en mijzelf heeft hiertoe geleid. Samen sterker! 

Martijn Koobs

Martijn Koobs,Strategisch Omgevingsmanager Provincie Noord-Brabant - opdrachtgever en co-trainer (training Strategisch omgevingsmanagement en training voor projectleiders) 

Afdrukken