Inge Kooijmans

Annelies leren kennen voelt meteen vertrouwd. Je wordt ontvangen op zo’n warme manier dat het meteen goed voelt. Annelies is belangstellend, heeft oog voor je en voor iedereen met wie ze te maken heeft. Deelnemers zijn enthousiast over haar trainingen en haar kennis. Ze biedt stof om meteen te gebruiken in de praktijk en dat is belangrijk. Ze leeft zich in de situatie en de organisatie in.

Ze is altijd bezig met nieuwe dingen leren en probeert dat ook uit in de praktijk. Dat zien we terug in de ontwikkeling van de trainingen en het opbouwend enthousiasme in de evaluaties. Annelies werkt nauw samen met andere trainers en zorgt ervoor dat deze trainers goed aansluiten bij haar eigen ideeën. Zo zul je bij AM Kwadraat altijd ‘warme’ trainers tegenkomen.

Het voelt alsof je een beetje in de watten wordt gelegd, maar niet flauw. Je weet ook hoe het ervoor staat. AM Kwadraat staat voor beeld, niet alleen theorie, maar doen, naar buiten, samen, ruimte.

Inge Kooijmans met Annelies Meijers

Dit alles maakt dat ik het leuk vind om mijn werk met haar samen te doen, dat ik probeer mezelf uit te dagen, dat ik verder kijk en ook meer nadenk over wat er verder op mijn pad kan komen. AM Kwadraat is kleur, enthousiasme, nieuwe dingen leren, vernieuwing, samenwerken, beeld, kennis, warm, vakkundig, divers, humor, zelfvertrouwen en je goed voelen.

Inge Kooijmans,

Ondersteuner Brabant Academie, specifiek de leerlijnen project-programmatisch werken (PPM)

Afdrukken