Ellen Budde

Als je de wereld van AM Kwadraat instapt, stap je in een dynamische wereld van begeleiding, training en (team-)coaching. Een wereld die altijd in beweging is, en in directe, open verbinding staat met de omgeving. 

AM Kwadraat laat zich inspireren door de wereld en draagt bij aan de wereld. Hoe? Door steeds weer in te haken op nieuwe ontwikkelingen door nieuwe werkvormen, organisatievormen en trainingen te bedenken en uit te proberen. Dat gebeurt in samenwerking met de trainers van AM Kwadraat, met vakgenoten en inspirerende collega’s, in een sterke wisselwerking, en met een sterk gevoel voor wat er leeft in trainings- en begeleidingsland.

 Ellen Budde

Diezelfde cultuur is er tijdens de trainingen of bijeenkomsten van AM Kwadraat. Ook dan is er altijd beweging, een nieuwe werkvorm en ‘open access’ voor de input van de deelnemers.

Practice what you preach: Beweging creëren bij individuen, bij groepen en in organisaties én zelf ook in beweging zijn. Never a dull moment, maar wel met een consistentie waarin voortgebouwd wordt op de bestaande en nieuwe ideeën over organisaties, teams en individuele begeleiding.

Ellen Budde, www.ellenbudde.nl

Trainer, teamcoach i.s.m. AM Kwadraat bij Provincie Noord-Brabant sinds 2012

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep