Arianne Simons

Op de vraag of ik, Arianne Simons mee wil werken aan het Culture Book van AM Kwadraat kon ik alleen maar JA zeggen, want AM Kwadraat heeft inmiddels ruime ervaring in hoe je mensen in beweging brengt, mensen samenbrengt en organisaties succesvol maakt.

En het bijzondere is dat niemand kan voorspellen hoe we over 20 jaar leven en werken, maar een ding is zeker; de wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken en ons niet gek te laten maken. Want het is geweldig als je zelf aan het roer staat, zelf in beweging komt en blijft en je als een vis in het water voelt in goede en turbulente tijden.

En daarvoor zet AM Kwadraat naar mijn idee negen factoren voor in. Factoren die inderdaad in beweging zijn en moeten blijven. Factoren die in mijn intensieve samenwerking met AM Kwadraat ertoe doen!

Diagram Arianne Simons

Arianne Simons

siMOn management & ontwikkeling, www.ariannesimons.nl

Trainer en teamcoach i.s.m. AM Kwadraat bij diverse opdrachtgevers waaronder Provincie Noord-Brabant (sinds 2013)

Foto Arianne Simons

De negen factoren van AM Kwadraat om in beweging te blijven

 1. Passie
  AM Kwadraat straalt Passie uit. Een intens enthousiasme voor activiteiten die een wezenlijke bijdrage leveren aan het gewenste resultaat. Of het een intake is, het kauwen op een meervoudig vraagstuk, het design, de begeleiding, een goed gesprek tot een evaluatie.

 2. Vooruitgang
  Nooit een dull moment. Vooruitgang door ontwikkeling of resultaten. AM Kwadraat kijkt altijd hoe het anders, beter kan. Sluit het aan bij de groep, sluit het aan bij de fase van ontwikkeling, maar ook geïnspireerd worden door nieuwe ontwikkelingen en nieuwe literatuur.

 3. Invloed
  Samen werken met AM Kwadraat, met Annelies is oprecht! vermenigvuldigen. Met anderen samenwerken is verdubbelen!! Verdubbelen brengt de ander en jezelf verder.

 4. Verbinding
  Annelies investeert in het opbouwen van goede relaties en het onderhouden van relatie en dat met passie! Een berichtje via de app, een bloemetje voor de prettige samenwerking , een mailtje met de samenvatting van het gesprek. In ieder geval, aandacht voor de ander!

 5. Communicatie
  Verbinden en het gesprek aangaan. Annelies is nieuwsgierig naar de ander en communiceert vanuit vertrouwen; open mind, open heart, open will. Daarnaast investeert AM Kwadraat in communicatiemiddelen door visuals en beelden. De kracht van beelddenken!

 6. Flow
  AM Kwadraat kent eigen kracht en eigen talenten. Gaat tevens uitdagingen aan. AM Kwadraat is nooit saai! En tegelijkertijd niet over de top. AM Kwadraat is in flow!

 7. Hogere doel
  Het waarom van het bestaansrecht en het werken daarvoor. Wat mij betreft staat AM Kwadraat voor... “maak van veranderen een feestje”

 8. Identiteit
  De kernwaarden van AM Kwadraat spreken uit de enorme klantgerichtheid; overvloed, vaart maken en versnellen door te vertragen.

 9. Inspiratie
  In beweging blijven is zorgen dat AM Kwadraat inspirerende mensen om zich heen heeft en kan werken in een inspirerende werkomgeving. Mens en omgeving doen ertoe!

Arianne Simons en Annelies Meijers

Afdrukken