Anita Smits-Van Delden

De afgelopen jaren mocht ik, als projectleider bij de Provincie Noord-Brabant, een training projectmatig werken van jullie volgen. Bovendien draaide ik als co-trainer mee bij de trainingen Projectmatig werken voor project ondersteuners. Daarnaast zie ik zoveel mooie resultaten bij medewerkers om mij heen van coaching of trainingen door AM Kwadraat. 

Het succes? De trainingen zijn goed voorbereid door Annelies en haar medetrainers. Dit blijkt uit alles: de focus op het doel, de sfeer die er bij past, de check van verwachtingen bij iedereen. Alles is tot in de puntjes verzorgd én ook flexibel genoeg om met het programma te schuiven als er iets is. Dat kan immers met een goede voorbereiding! De opbouw is altijd afwisselend: met voel- en denkwerk en voor ieder te doen. Dat brengt écht een verandering teweeg. Door AM Kwadraat word je persoonlijk geraakt.

Anita Smits-Van Delden

Dit voorjaar heb ik een mooie ervaring gehad tijdens een middag voor de secretaressepool van de Provincie Noord-Brabant. Arianne Simons begeleidde dit. In een veilige omgeving deelden we informatie over de functies en veranderingen in de organisatie, als groep. De vragen die dit met zich meebracht hebben we samen kunnen delen. Door de gekozen werkvormen kon de groep ook de veranderingen ontdekken. Ieder voor zich deed eigenlijk een onderzoek naar wat dat voor hem- of haarzelf kon betekenen. Kenmerkend voor de aanpak: volle aandacht en ruimte voor ieder. Arianne ziet iedereen en ook de groep als geheel. De middag bracht voor ieder duidelijkheid. Zoals: “Ik zit goed in mijn baan” of “Ik zie juist een kans in een andere functie.” Het bracht in elk geval voor ieder een open blik op de veranderingen. Bedankt!

Anita Smits-Van Delden, HR–Manager Interne Dienstverlening, Cluster Service en Relatiemanagement, 

Opdrachtgever en co-trainer Provincie Noord-Brabant

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep