Start webshop AM Kwadraat - met dank aan mijn opa

Mijn opa heeft er nooit van gehoord: een webshop. Toch heb ik het gevoel in zijn ondernemende voetsporen te treden. Met een Holding Space kaartenset, een mooi product! Ik heb een ‘gewone’ versie voor coaching en een XL-versie voor het werken met groepen of teams of bij het geven van trainingen.

Mijn opa heeft ooit de firma Meijers opgezet. Hij is gestart als hoefsmit, en na de smederij volgde de fietsverkoop, taxivervoer, een winkel in witgoed, kachels, tv- en radioreparatie en de verkoop van motoren. Mijn opa zag altijd mogelijkheden, en ging er dan op zijn eigen manier voor. Maar... ik heb ook zijn boodschap (en die van mijn vader) goed gehoord. “Kind, leer zoveel mogelijk, zodat je nooit in een winkel hoeft te staan” en “een eigen bedrijf - begin er niet aan!”.

Deze maand bestaat mijn bedrijf AM Kwadraat al 13 jaar, en zoals je vast weet, heb ik nog geen minuut spijt gehad. Wel voelt het extra speciaal deze maand mijn webshopje te openen. Ik heb het gevoel dat zowel mijn opa Meijers als mijn vader mij hiervoor Holding Space geven. Niet alleen in de waarschuwingen die zij hebben meegegeven, maar ook in de ruimte voor innovatie, creativiteit, compassie, het mogen falen, en zeker ook in het ‘niet weten’ van het ondernemerschap.

Wat heb ik in mijn winkel?

Net als mijn opa, zie ik een ontwikkeling in de tijd en probeer daar een product en begeleiding voor aan te bieden. Ik zie zelf al jaren de ontwikkeling in organisaties. Er zijn steeds meer complexe vraagstukken, er is innovatieverlangen, mensen hebben last van prestatiedruk én zijn tegelijkertijd op zoek naar geluk. Wat vraagt dat van jou persoonlijk, maar ook in connectie met de ander en in het werken met teams? Het creëren van Holding Space, mentale veiligheid, en ruimte om dapper en tevens kwetsbaar te zijn is volgens mij een belangrijk startpunt en ook nodig in deze tijd.

Om je op weg te helpen met het soort gesprekken dat je hierbij voert, heb ik twee kaartensets ontwikkeld. Ze geven richting bij het onderzoeken naar belangrijke voorwaarden voor jou of jullie. De Holding Space kaartensets vind je in de webwinkel https://amkwadraat.myonline.store. Wil je meer weten over dit onderwerp? Op 16 januari en 3 april geef ik twee workshops over het creëren van Holding Space en de patronen die je mogelijk weerhouden.

Naast dat je de kaartenset kunt inzetten voor je eigen professie, is het ook een mooi relatiegeschenk, (kerst)kadootje in de persoonlijke sfeer of gewoon een kadootje voor jezelf! Benieuwd? Welkom in mijn (web)winkel of neem contact met mij op: .

amkwadraat holding space kaartenset 1200

 

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep