Samen belwandelend de dag starten met jouw vraag

In mijn ontmoetingen met opdrachtgevers, collega’s en professionals is het duidelijk dat er veel vragen leven. Misschien wel door de ongewisse tijd en de beperkingen. Hoe fijn zou je het vinden om kort en krachtig met iemand te sparren over deze vragen? Om op die manier op een andere gedachte of op nieuwe ideeën te komen? Helderheid, meer ruimte en rust - en dat in slechts 30 minuten.

Vsual belwandelen

In januari van dit jaar ben ik bij wijze van experiment gestart met frisse belwandelingen. Dat kan ik ook met jou doen. Het idee is samen virtueel oplopen, ergens tussen 8.00 en 9.00 uur in de ochtend, weer of geen weer. Jij in jouw omgeving, ik in Zeeland. 

Je kunt denken aan dit soort vragen:
‘Wat is mijn volgende stap? Ik ben toe aan verandering, vernieuwing, hoe geef ik dat vorm? ‘Hoe kan ik vol vertrouwen zijn? Meer de regie pakken?’

Of voor de managers onder ons:
‘Hoe houd ik mijn teamleden overeind in deze coronatijd? En hoe blijf ik in verbinding? Hoe houd ik ze betrokken? Wat hoort bij mij en wat bij de ander? Wat kan ik voor mijn teamleden betekenen, vooral omdat ik mezelf ook zo uitgeput voel - en uit verbinding?’

Een bijzondere ervaring: inzicht, een fris hoofd en nieuwe gedachten

Inmiddels heb ik al zo’n 40 wandelingen (en gesprekken) van een half uur achter de rug. Een wandelende vorm van Holding Space en hoe waardevol is dat gebleken! Het blijkt steeds weer een bijzondere ervaring. De wandelingen gaven inzicht, een fris hoofd en nieuwe gedachten. Het waren stuk voor stuk prachtige gesprekken die ertoe deden vanaf de eerste stap. Niet alleen krachtige vrouwen met mooie (management)banen liepen met mij op; ook een aantal indrukwekkende mannen. De rode draad van het gesprek toont zich tijdens het ontwaken van de dag.

Een aantal reacties na een belwandeling:

‘Ik voel me bevoorrecht en was heel blij om zo met je op te lopen’
‘Voel mij rustiger’
‘Je hebt mij nieuwe haakjes gegeven’
‘Ik voel nu wat mijn familiesysteem met mij te maken heeft’

Waarom zou je?

Psycholoog Marijn de Bruin van de 'Corona gedragsunit' van het RIVM bevestigde al dat in tijden van strikte lockdown het mentale welzijn van mensen afneemt. Daarom is het zo belangrijk om voor jezelf te zorgen!

Je kunt samen met mij:

 • Ruimte maken voor iets nieuws;
 • Een gedachte overwegen;
 • Een complexiteit in jouw team of jouw organisatie onderzoeken;
 • Een volgende stap in jouw ontwikkeling voorleggen;
 • Onderzoeken hoe het zit met je gevoel van ‘overgangsfase’, terwijl je misschien geen idee hebt hoe of wat;
 • Het hebben over iets dat bij jou al lang suddert.

Wat doen we? Wat krijg je?

Jij stelt een vraag en krijgt minimaal 1 fris (systemisch) inzicht, een nieuw haakje tijdens onze belwandeling. We lopen vroeg in de ochtend, bij de start van de dag. Dat doet iets extra’s, heb ik gemerkt. Daarnaast maak ik je extra bewust van de metaforen in jouw omgeving. Ik zet de kracht van beelddenken in.

Een half uur investeren in jezelf en voor jezelf zorgen, wat kost je dat?

Dat kost 65 euro exclusief BTW, net zoveel als een bezoekje aan de kapper. Ben je particulier en kun je de BTW niet terugvragen? Stuur dan even een mailtje, dan krijg je een kortingscode zodat jij ook maar 65 euro betaalt.

Hoe werkt het inschrijven?

 • Klik op de knop hieronder en kies een datum en een tijd.
 • Vul je gegevens in en laat me weten met welk thema, (systemische) vraag of rode draad je op pad wilt gaan.
 • Wanneer je de reservering en de betaling hebt voltooid, ontvang je een bevestiging en een factuur voor je administratie.
 • Ik bel je vervolgens op de gereserveerde datum en tijd en we gaan samen aan de wandel.
 • Daarnaast stuur ik je een foto van de wandeling toe en een Holding Space kaart die we bespreken.

Maak nu je afspraak

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep