Skip to main content
Datum
12 januari 2024
Locatie

Zesde editie Systemic Season Circle

Ben jij op zoek naar de zin en onzin in jouw leven of werk? Heb je het gevoel het anders of beter kan, maar heb je geen idee hoe? Of sta je misschien voor een volgende stap in jouw loopbaan, of start er voor je gevoel een andere fase in je persoonlijke leven? Kortom: je hebt het verlangen jouw potentieel beter in te zetten en je wil dat onderzoeken op een manier die bij je past. In het begin van het nieuwe jaar, op 12 januari 2024, gaat de zesde Systemic Season Circle van start. Stap je in?

Wijsheid van de seizoenen, natuur, mini-opstellingen en goed gezelschap. Lef, leunen en lol. Dat zijn belangrijke ingrediënten voor mijn systemische jaarprogramma voor vrouwelijke leiders: de Systemic Season Circle.

Wat de vorige edities gebracht hebben:

  • Ruim 80% van de deelnemers heeft in de loop van het jaar een slepende kwestie opgelost. Opdrachten zijn teruggegeven, banen zijn opgezegd, er is gekozen voor tussentijd, minder werken of juist vól gaan voor de nieuwe uitdaging die past als een jas.
  • Daarnaast de herkenning bij elkaar: verdiepende gesprekken over drukte, onrust, je eenzaam kunnen voelen als vrouwelijk leider (vooral als je steeds succesvoller wordt), verlangen naar anders…
  • Het gevoel te mogen leunen en leren. Over leiderschap, het leven, lef en liefde. En vooral ook samen lachen!

Een aantal reacties:

“Ik ga heel dankbaar weg, vol wijsheid en inzichten.”

“Ik ben mij bewuster van mijn systemische DNA.”

“Opgelucht; ben dus niet zo a-typisch in mijn twijfels en aanpak in mijn werk: er zijn er meer zoals ik.” 

Iets voor jou?

Lees meer over de Systemic Season Circle. Meer weten? Bel +31 654 200 543‬ of mail naar backoffice@amkwadraat.nl voor meer informatie en een intake. Ik hoor graag van je!

Agenda