Datum
28-03-2023 en 29-03-2023
Locatie
‘s-Hertogenbosch

Tweedaagse creatieve systemische werkvormen

Spelen in de max! Deze unieke tweedaagse geef ik samen met mijn systemische collega Kim Draaijer op 28 en 29 maart. Vergroot je systemische verbeeldingskracht en creativiteit. Je krijgt letterlijk een gereedschapskist mee naar huis met materialen en een bak vol creatieve ideeën. Lekker buiten de lijntjes kleuren en inspiratie buiten ophalen. Een actief programma vol systemische inspiratie!

Wat gaan we doen?

Wil jij jouw systemische gereedschapskist vullen met meer creatieve systemische werkvormen en jouw verbeeldingskracht vergroten? En neem je graag een gereedschapskist vol met concrete tools mee naar huis?

Tijdens deze  unieke tweedaagse delen Kim Draijer en Annelies Meijers gul hun beproefde creatieve werkvormen die zij toepassen binnen hun systemisch werk met teams en familie bedrijven. Een uniek kijkje in de keuken van deze twee creatieve Systemische powervrouwen!

Deze 2 dagen gaan we jouw verbeeldingskracht en creativiteit vergroten vanuit Systemische perspectief. Dus dat gaat veel verder dan de bekende tafelopstellingen of het werken met vloerankers. En mooi: je kunt de werkvormen direct inzetten tijdens jouw werk!

Je krijgt letterlijk een gereedschapskist mee naar huis met materialen en een bak vol creatieve ideeen. We gaan lekker buiten de lijntjes kleuren en gaan ook inspiratie buiten ophalen. Kortom: een actief programma vol inspiratie!

Voor wie?

Voor iedereen die een systemische basis heeft en meer systemische werkvormen wil inzetten, die verdieping en energie geven in het werken met groepen of individuen. Bijvoorbeeld: (Team)coaches, Adviseurs, Trainers/Opleiders, Managers, Projectleiders.

Investering

2 dagen, € 750,- inclusief BTW. Bij deze prijs zijn koffie/thee, heerlijke lunch en de workshopmaterialen en de gereedschapskist inbegrepen. 

De facilitators

Kim Draijer

Kim vindt het altijd een uitdaging te werken met zaken die minder tastbaar zijn in combinatie met het hele concrete. Haar grote kracht is haar creërende kracht en haar vernieuwende kracht. Met de ingrediënten uit de vele diverse bronnen en stromingen weet zij altijd weer iets nieuws te ontwikkelen. Systemisch werk is in al haar werk verbonden. 

Kim werkt voor een zeer diverse portefeuille aan opdrachtgevers. Een greep uit de branches deze zich bevinden: media, advocatuur, retail, logistiek, food en overheid. Naast (team)coaching en leiderschapsontwikkeling, begeleidt ze cultuurtrajecten rondom o.a. sociale veiligheid. Daarnaast is ze actief in het doorontwikkelen van het systemische veld. Dit doet ze o.a. onder het door haar opgerichte labels Systemisch Benaderd en luverium.

Annelies Meijers

Waardevolle inzichten creëren voor de teams en professionals dat tekent Annelies haar werk. Keerpunten bij gedoe en complexiteit het onzichtbare zichtbaar maken. Zodat zij hun doel kunnen bereiken. Dáár gaat het bij haar om, bij alles wat ze doet. En dat altijd met de inzet van creatieve werkvormen en (systemische) tools die zij afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Annelies werkt als systemisch coach voor teams, familiebedrijven en leiders en geeft trainingen rond Systemisch vrouwelijk leiderschap, Systemisch werken voor mediators, project- en programmamanagement, Holding Space en de inzet van systemische werkvormen in teams. Daarnaast is ze organisatie- en scenario-opsteller.

Datum
28 en 29  maart 2023

Werktijden
9.30 – 17.00 uur

Prijs inclusief btw
€ 750,-

Locatie
‘s-Hertogenbosch

Agenda

Locaties
  • Goes
  • Den Bosch
Algemeen
© AM Kwadraat 2009 - 2022
Alle rechten voorbehouden

Website door Dai Dai Design
Opdrachtfotografie Link Fotografie en FOS Fotografie