Skip to main content

Datum

10 oktober 2024

Locatie

Den Bosch

Genogram-drieluik workshop

Open de deuren naar jouw familieverhalen

Het kan zo betekenisvol zijn om in je werk en leven eens terug te kijken naar jouw familieverhalen, de patronen die zo zijn ontstaan van generatie tot generatie. Zijn er speciale gebeurtenissen, trauma’s die op een of andere manier nog doorleven in jouw manier van doen of die je zelfs terugziet bij jouw kinderen? Het genogram-drieluik is een betekenisvol instrument om dat inzichtelijk te krijgen. Deze inzichten helpen je weer verder zowel in je werk als privé.

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met het invullen van het genogram-drieluik. Dit is een visueel overzicht van jouw familiesysteem over minstens drie generaties. Op het eerste gezicht lijkt het op een stamboom, maar een genogram gaat verder. Het geeft je niet alleen de basisinformatie van de generaties: het geeft inzicht in het waarom van de loop der dingen. En waarom sommige dingen misschien nog steeds gaan zoals ze gaan.

Trainer Annelies Meijers

Annelies Meijers is bedrijfskundige en ervaren systemische teamcoach en Holding Space facilitator en daarnaast ontwikkelaar van verschillende teamtools. Zij wordt enthousiast van het ‘onzichtbare zichtbaar maken’ en het ontrafelen van complexe dynamieken. In een persoon zelf, maar vooral binnen teams en organisaties. Dat doet zij op creatieve en energieke wijze met oog voor het hele systeem, zodat daarna de eerste stap naar beweging en ontwikkeling kan worden gezet.

Praktische informatie

Locatie
Den Bosch

Datum
10 oktober 2024

Tijd
09.30 – 12.30 uur

Kosten (incl. BTW)
€ 332,75

Inbegrepen bij de Masterclass Holding Space
Genogram-drieluik (afmeting 60 x 42 cm), stickervel voor de mannenlijn, stickervel voor de vrouwenlijn, stickervel voor de patronen en symbolen, stevige bewaarhoes ter waarde van € 24,50.

Koffie, thee en een echte Bossche Bol.

Korting bij deelname met 2 personen
Wil je samen met een familielid jullie familiesysteem ontrafelen? Deze tweede persoon krijgt een korting van € 100,- excl. BTW op deze workshop.

Gebruik de code genogram2 om van deze korting gebruik te maken.
Vul 2 personen in bij het winkelmandje en voer deze code in bij ‘waardebon’. Je ziet dat het kortingsbedrag van het totaalbedrag wordt afgetrokken.

Meer weten?
Stel je vraag en mail naar backoffice@amkwadraat.nl.
Of ga naar bit.ly/belwandel en plan een belwandelafspraak als vrijblijvende kennismaking.

Agenda