De Zoom-Salon: anders leren, anders doen!

Gewoon eens een ‘anders-dan-anders-aanbod’: leren en inspiratie opdoen, gewoon vanuit jouw eigen huiskamer met je eigen kop koffie. Je hoeft nergens heen, je kunt gewoon met jouw laptop of computer aansluiten!

Vanaf november start ik zes speciale Zoom-Salonavonden (Zoom is een platform voor videoconferencing, vergelijkbaar met Skype). Een verrassend online programma, waarin ik een kleine groep managers, teamleiders, project- en/of programmaleiders ontmoet in de Zoom-ruimte.

Op deze zes woensdagavonden gaan wij 1,5 uur met door jullie ingebrachte thema’s en dilemma’s aan de slag met verschillende sturingsvraagstukken die je kunt tegenkomen in jouw organisatie of bij jouw team. Vooral als er sprake is van complexe vraagstukken en ‘gedoe’. Want hoe krijg je teams mee als het vastzit, er veel wordt gevraagd van teamleden en je het idee hebt dat patronen zich herhalen? Kortom: hoe krijg je het vliegwiel voor verandering in beweging?

Ik deel mijn kennis rond (systemisch) teamcoachen, de tools, werkvormen die ik inzet bij het begeleiden van teams en hoe ik hier Holding Space voor creëer. Daarnaast is er ook alle ruimte om te leren van elkaar.

Tjidens een intake maken wij eerst samen kennis en hoor ik graag jouw specifieke wensen en vragen. Wil je meer weten van dit anders-dan-anders-aanbod? Laat het mij weten en stuur even een mailtje . Dan neem ik contact met je op!

In het filmpje zie je wat inspiratiebronnen terug!

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep