Al belwandelend de dag en het jaar fris starten met jou!

Hoe starten we samen het nieuwe jaar op? Vorig jaar is het mij heel goed bevallen om tijdens de lockdowntijd in januari de dagen wandelend te starten en ondertussen een fijn gesprek te hebben met een collega, een opdrachtgever, een bekende of onbekende uit mijn netwerk.

Het bracht stuk voor stuk mooie gesprekken, misschien juist door de ongewisse tijd en de beperkingen. Samen op een andere gedachte komen, een nieuw idee en dat in slechts 30 minuten; wandelend terwijl het langzaam licht begint te worden in de frisse ochtend.

Vorig jaar is het een groot succes gebleken. Ruim 40 mensen hebben met mij meegelopen. Ik zou het leuk vinden dat ook met jou te doen! Het idee is samen virtueel oplopen, ergens tussen 8.00 en 9.00 uur in de ochtend, weer of geen weer. Jij in jouw omgeving, ik in Zeeland.

Afgelopen jaar gingen de gesprekken tijdens het belwandelen over:

Wat is mijn volgende stap? Ik ben toe aan verandering, vernieuwing, hoe geef ik dat vorm? Hoe kan ik vol vertrouwen zijn? Meer de regie pakken? Hoe houd ik mijn teamleden overeind in deze coronatijd? En hoe blijf ik zelf in verbinding? Hoe houd ik ze betrokken? Wat hoort bij mij en wat bij de ander? Wat kan ik voor mijn teamleden betekenen, vooral omdat ik mezelf ook zo uitgeput voel – en uit verbinding?

Maar ook gewoon gezellig bijpraten of kennismaken met elkaar. Het is een wandelende vorm van Holding Space gebleken. Het blijkt steeds weer een bijzondere ervaring. De wandelingen gaven inzicht, een fris hoofd en nieuwe gedachten en vooral fijne energie. Het waren stuk voor stuk prachtige gesprekken die ertoe deden vanaf de eerste stap. Niet alleen krachtige vrouwen met mooie (management)banen liepen met mij op; ook een aantal indrukwekkende mannen. De rode draad van het gesprek toont zich tijdens het ontwaken van de dag.

Een aantal reacties na een belwandeling:

“Wat een energieke start van de dag!”
“Ik voel mij rustiger, blij.”
“Ik voel me bevoorrecht en was heel blij om zo met je op te lopen.”
“Je hebt mij nieuwe haakjes gegeven.”
“Ik voel nu wat mijn familiesysteem met mij te maken heeft.”

Waarom zou je?

Psycholoog Marijn de Bruin van de Corona Gedragsunit van het RIVM bevestigde al dat in tijden van strikte lockdown het mentale welzijn van mensen afneemt. Daarom is het zo belangrijk om voor jezelf te zorgen!

Je kunt samen met mij:

 • Ruimte maken voor iets nieuws;
 • Een gedachte overwegen;
 • Een complexiteit in jouw team of jouw organisatie onderzoeken;
 • Een volgende stap in jouw ontwikkeling voorleggen;
 • Onderzoeken hoe het zit met je gevoel van ‘overgangsfase’, terwijl je misschien geen idee hebt hoe of wat;
 • Het hebben over iets dat bij jou al lang suddert;
 • Gezellig kennismaken;
 • Of gewoon bijpraten!

Een half uur investeren in jezelf en voor jezelf zorgen, wat kost je dat?

Niets!

Hoe werkt het inschrijven?

 1. Ga naar bit.ly/belwandelen.
 2. Kies een datum en tijd. De eerste weken van het nieuwe jaar heb je de mogelijkheid om je in te schrijven van 08.00 – 08.30 uur en 08.30 – 09.00 uur.
 3. Vul je gegevens in en laat me weten of je een speciaal thema hebt waarmee je op pad wil. 
 4. Ik bel je op het gereserveerde tijdstip en we gaan samen aan de wandel.
Locaties
 • Goes
 • Den Bosch
Algemeen
© AM Kwadraat 2009 - 2022
Alle rechten voorbehouden

Website door Dai Dai Design
Opdrachtfotografie Link Fotografie en FOS Fotografie