Groeien naar een Team Next Level

Dit filmpje is de eerste uit een serie over samenwerking binnen teams, en welke stappen je moet zetten om te komen tot een Team Next Level. Lees over mijn visie op teamsamenwerking en abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoor graag wat je van mijn filmpjes vindt!

Vind je het leuk om af en toe tips te krijgen over hoe je kunt omgaan met spanningen en gedoe in je teams? Meld je dan aan voor mijn e-mails, die ik een paar keer per jaar verstuur.

Banner Holding Space-kaarten

  • 16-01 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer

  • 03-04 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer

  •  


  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Meedenken binnen het expertatelier

“Kantooromgeving van de toekomst”

Nog vanuit de rol van bestuurder FMN, was Annelies Meijers uitgenodigd voor het expertatelier Kantooromgeving van de toekomst. Deze sessie werd georganiseerd vanuit DNV-CIBIT, samen met het AgentschapNL en VNTF. Dit atelier is onderdeel van een routekaartprogramma, waarvoor ministeries, bedrijven en instellingen een convenant hebben afgesloten. Het betreft een “strategische visie, gericht op het optimaal positioneren van de ondernemingen voor 2030”.

Een zeer inspirerende sessie, waarbij het duidelijk werd: het kantoor in de huidige vorm zal in 2030 niet meer bestaan! Lijkt een open deur, maar tijdens het atelier werd dit onderbouwd vanuit de verschillende expertgroepen!

Tags: fmn, werkomgeving

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep