Groeien naar een Team Next Level

Dit filmpje is de eerste uit een serie over samenwerking binnen teams, en welke stappen je moet zetten om te komen tot een Team Next Level. Lees over mijn visie op teamsamenwerking en abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoor graag wat je van mijn filmpjes vindt!

Vind je het leuk om af en toe tips te krijgen over hoe je kunt omgaan met spanningen en gedoe in je teams? Meld je dan aan voor mijn e-mails, die ik een paar keer per jaar verstuur.

Banner Holding Space-kaarten

  • 16-01 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer

  • 03-04 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer

  •  


  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Implementatiebegeleiding HNW - LNV succesvol afgerond

Juni 2010 heeft Annelies Meijers haar opdracht bij het ministerie van LNV succesvol afgerond; de implementatiebegeleiding van ca. 500 ambtenaren naar de nieuwe taakgerichte werkomgeving.

Enkele reacties van sleutelfiguren, klankbordleden:

Jammer dat je ons gaat verlaten. Voor mij hoor je bij ons en vanaf het begin voelde ons conact erg prettig. Het was altijd een plezier om met jou zaken te doen. Wie weet zie ik jou in de toekomst nog binnen LNV en eigenlijk hoop ik het ook.
Jammer dat je klaar bent, maar ik snap dat het tijd wordt ook weer met andere klussen aan de slag te gaan. Dank voor de prettige samenwerking en ik blijf je in ieder geval via Twitter volgen.
Enerzijds jammer dat een project eindigt, anderzijds fijn dat een enorme klus is geklaard. Je hebt geweldig werk geleverd dat niet altijd eenvoudig en makkelijk is geweest. Ook ik zal wel eens lastig zijn geweest. Maar respect alom voor je inzet en doorzettingsvermogen. Chapeau. Hartelijke groeten en veel succes bij je volgende klus.

Het was leuk om met je te werken Annelies.

Bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Ik neem aan dat we elkaar bij de laatste fase weer tegenkomen... toch?
Annelies,
Voor mij een verrassing dat je klus er weer op zit, had me dat niet zo gerealiseerd. 
Wil jou ook bedanken voor de samenwerking en je alle succes met volgende opdrachten toewensen.
 Het ga je goed.

Tags: LNV, implementatiebegeleiding, HNW, het nieuwe werken

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep