• 08-12-2017

   Masterclass Krachtig Teams Bouwen
   Hoe coach ik mijn team en het team zichzelf?

   Lees meer

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Meedenken binnen het expertatelier

“Kantooromgeving van de toekomst”

Nog vanuit de rol van bestuurder FMN, was Annelies Meijers uitgenodigd voor het expertatelier Kantooromgeving van de toekomst. Deze sessie werd georganiseerd vanuit DNV-CIBIT, samen met het AgentschapNL en VNTF. Dit atelier is onderdeel van een routekaartprogramma, waarvoor ministeries, bedrijven en instellingen een convenant hebben afgesloten. Het betreft een “strategische visie, gericht op het optimaal positioneren van de ondernemingen voor 2030”.

Een zeer inspirerende sessie, waarbij het duidelijk werd: het kantoor in de huidige vorm zal in 2030 niet meer bestaan! Lijkt een open deur, maar tijdens het atelier werd dit onderbouwd vanuit de verschillende expertgroepen!

Tags: fmn, werkomgeving

Afdrukken E-mail

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep