• 08-12-2017

   Masterclass Krachtig Teams Bouwen
   Hoe coach ik mijn team en het team zichzelf?

   Lees meer

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Implementatiebegeleiding Zadkine-locatie Marten Meesweg

De nieuwe ROC Zadkine locatie aan de Marten Meesweg 50 is op een vernieuwende manier ingericht. Onderwijs en ondersteunende services ontmoeten elkaar letterlijk in dit pand.
Het is een concept dat past bij een van de uitgangspunten in de filosofie van Zadkine: werken vanuit Vertrouwen. Hoofdpijlers zijn ontmoeten, samenwerken, kennisdelen en duurzaamheid: de inrichting, facilities en manier van werken sluiten hierop aan. Een hele verandering!

Lees het hele artikelAM Kwadraat heeft de implementatie van dit concept mogen begeleiden. Een implementatieplan is opgesteld dat past bij de uitgangspunten van Zadkine, waarna de onderdelen van dit plan succesvol zijn uitgevoerd: denk aan informatie bijeenkomsten, werken met een referentiegroep en workshops voor verschillende doelgroepen.

Tags: implementatiebegeleiding, HNW, het nieuwe werken, inrichting

Afdrukken E-mail

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep